Виставка Агро-2019

Статті

Виставка Агро-2019

Виставка Агро-2019 

4-7 червня 2019 р. в Києві, на ВДНГ, відбулась одна з наймасштабніших аграрних подій в Україні - виставка "Агро-2019".

Величезна кількість компаній презентували різноманітну продукцію для успішного ведення сільського господарства. Серед яких був і спільний стенд ТОВ «Моторола Солюшинс Юкрейн» та ТОВ «Українські мобільні телесистеми». Колектив компанії ТОВ «Українські мобільні телесистеми» спонукало прийняти участь у цій виставці розуміння представити продукцію та системні рішення для забезпечення не тільки надійного та оперативного радіозв’язку, але й засобів захисту персоналу.

Відвідувачам виставки були представлене провідне радіо обладння стандарту DMR, що ідеально підходить для потреб аграрного сектору країни в цій сфері. Так як робота цього сектору зосереджена “в полях”, де покриття мобільного зв’язку не завжди задовольняє своєю надійністю, тому рішення Motorola Solutions у повному обсязі забезпечують запити для ефективної роботи.

Серед функцій можна було відзначити можливість відправки текстових повідомлень, GPS-координати. Адміністратор може відстежувати час виходу працівника на роботу або надсилати їм завдання та перевіряти його виконання. Деяких відвідувачів зацікавили нові можливості, особливу увагу звернула на себе функція Man Down (впала людина), коли користувач станції різко змінює положення тіла - падає, особливо коли співробітник знаходиться сам далеко у полі, то при активації цієї функції надсилається екстрений запит диспетчеру, що дозволяє своєчасно відреагувати на не штатну ситуацію. Не менш цікавим для оточуючих була демонстрація функції Lone worker (одинокий працівник), за допомогою якої можна контролювати роботу та безпеку окремо взятого працівника, йому відправляють умовні сигнали, на які той може відповісти простим натисканням тангенти. А при натисканні кнопки Emergency button відбувається екстрений виклик диспетчера або іншого користувача.

Загалом виставка Агро-2019 дозволила потенційним клієнтам ближче познайомитись з продукцією Motorola Solutions та наглядно пересвідчитись, що ті рішення які були представлені можуть значно поліпшити комунікацію та організувати роботу в сільському господарстві.


Компанія ТОВ «УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕСИСТЕМИ» з 1997 року пропонує свої послуги на ринку професійних систем безпеки України, завдяки чому отримала чималий досвід роботи з комерційними та міжнародними організаціями, а також з державними установами.

© 2024 Українські Мобільні Телесистеми