ТОВ "УМТ" підтримує Антикорупційну програму

Статті

ТОВ "УМТ" підтримує Антикорупційну програму

Антикорупційна програма розроблена з метою захисту прав і свобод громадян, забезпечення законності, правопорядку і громадської безпеки та є базовим документом ТОВ «УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕСИСТЕМИ», що визначає принципи та вимоги, спрямовані на запобігання корупції та дотримання норм антикорупційного законодавства, керівництвом, співробітниками та іншими особами, які можуть діяти від імені та за дорученням підприємства.

Антикорупційна програма розроблена відповідно до вимог Закону України «Про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014 - 2017 роки» від 14.10.2014 №1699-VII, Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011 №3206-VI, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України щодо відповідальності юридичних осіб» від 23. 05.2013 №314-VII, Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р .. № 1700-VII.

Антикорупційна програма ТОВ «УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕСИСТЕМИ» відображає підтримку антикорупційної стратегії держави, що підтверджується використанням етичних стандартів і принципів надання інформації про виконання робіт і надання послуг, при встановлених тарифах, свідчить про прагнення підприємства до вдосконалення корпоративної культури, наслідування кращих практик корпоративного управління та підтримання ділової репутації підприємства на належному рівні.

Підприємство визначає наступні цілі:

- мінімізувати ризики залучення організації, керівництва і працівників, незалежно від займаної посади в корупційну діяльність;

- сформувати у контрагентів, співробітників та інших осіб цілісного єдиного усвідомлення і розуміння антикорупційної програми підприємства про неприйняття корупції в будь-яких її проявах;

- роз'яснювати основні положення антикорупційного законодавства України;

- включити в обов'язок працівників підприємства знати і дотримуватися принципів і вимог даної антикорупційної програми, основних положень антикорупційного законодавства, а також адекватних заходів щодо запобігання корупції.

ТОВ «УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕСИСТЕМИ» розміщує справжню антикорупційну програму у вільному доступі на офіційному сайті www.unimobtel.com (Антикорупційна програма) в мережі Інтернет, відкрито заявляє про неприйняття корупції, вітає і заохочує дотримання принципів і вимог цієї антикорупційної програми усіма контрагентами, своїми співробітниками і іншими особами.

Компанія ТОВ «УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕСИСТЕМИ» з 1997 року пропонує свої послуги на ринку професійних систем безпеки України, завдяки чому отримала чималий досвід роботи з комерційними та міжнародними організаціями, а також з державними установами.

© 2024 Українські Мобільні Телесистеми